Popular Post
Recent Post

Monday, August 31, 2009

En dat was het …

De zomervakantie loopt op zijn laatste benen en het lijkt ons dan ook een mooi moment om met onze Disney Nieuwsblog te stoppen. Bijna 3 jaar hebben we dagelijks een stukje van Disneymagie op onze blog gezet. Zowel de mooie als de soms minder aangename nieuwsfeiten kwamen hier aan bod maar aan alle mooie sprookjes komt er een eind en dus ook aan Yago’s Disney Nieuws.
Daar we laatste tijd onze energie in andere zaken steken, hebben we geen tijd meer om alles op te zoeken, te vertalen en er een eigen tekst rond te brouwen.

Bij deze willen we onze trouwe bezoekers bedanken en het is toch wel met een beetje pijn in het hart dat we afscheid nemen. Wij willen ook iedereen bedanken voor de vele mails met informatie, foto’s en filmpjes over Disney die we dan op onze blog konden en mochten plaatsen. Voor nieuws kan je terecht op de diverse forums of andere Disneyblogs. Als je informatie nodig hebt over Disneyland Paris kan je nog steeds terecht op onze website Yago’s DLRP die op geregelde tijdstippen zal upgedate worden.

No comments:

Post a Comment