Popular Post
Recent Post

Sunday, December 3, 2006

Belgacom TV & Disney-zenders

Op 1 december wordt Belgacom TV vier Disney-zenders rijker, meer bepaald Disney Channel, Disney Channel +1, Playhouse Disney en bovendien Toon Disney. De zenders Disney Channel, Disney Channel +1 en Playhouse Disney zullen te zien zijn voor alle abonnees van Belgacom TV in Brussel en Wallonië in het basisboeket Classic+. Toon Disney is uitsluitend te bekijken via het boeket Select.

"Wij zijn verheugd over dit akkoord dat ons toelaat onze positie op de Belgische markt te verstevigen; het feit dat we Disney Channel en Playhouse Disney zullen uitzenden via de basisboeketten van operatoren, betekent ook een belangrijke stap in onze Europese strategie", aldus Simon Amselem, Vice Président Senior en Directeur Général van Disney Télévision France.

"Sinds de lancering zorgen we dat Belgacom TV blijft groeien tot het aanbod bij uitstek op de Belgische markt", merkt Jean-Charles De Keyser, directeur van Belgacom TV op. "Onze klanten zijn op zoek naar content zoals die van Disney”. Door de komst van de drie Disney-zenders is ons basisaanbod Classic + er nog competitiever op geworden en het boeket Select nog aantrekkelijker."

Het ondertekende contract bevat ook belangrijke samenwerkingsmaatregelen tussen Disney en Belgacom om piraterij te bestrijden, aangezien beide partijen zich op dezelfde lijn bevinden inzake de bedreiging die niet-toegelaten toegang tot content vormt voor de ontwikkeling van de legale verspreiding van diezelfde content. De genomen maatregelen zijn afgestemd op de recente ontwikkelingen op Europees niveau.

De Disney-zenders bieden een ruime waaier van kwaliteitsprogramma’s die niet alleen interessant zijn voor jongeren, maar ook het hele gezin bijeenbrengen rond de tv.

No comments:

Post a Comment