Popular Post
Recent Post

Thursday, March 20, 2008

The Jonas Brothers

Disney Channel heeft het licht op groen gezet voor de realitysoap over de rockgroep The Jonas Brothers. De première staat in het voorjaar op het programma.

De serie, die de werktitel "Jonas Brothers: Living the Dream," kreeg, zal het leven van de jonge muzikanten Kevin (20), Joe (18) en Nick (15) volgen tijdens hun recente tour : Look Me in the Eyes .

“Living the Dream" zal de drie broers persoonlijk en van heel dichtbij volgen wanneer ze repeteren, reizen met de tourbus en tijdens hun optredens. De vele fans, vooral tienermeisjes, zullen hun idolen zien in hun dagdagelijkse leven wanneer ze met hun ouders en jongere broer samen zijn of wanneer ze gaan sky-diven of gaan racen met de gocarts.

De realityserie “Living the Dream" is niet de eerste samenwerking tussen Disney en de Jonas Brothers. Er was reeds een akkoord met de broers over een fictieve serie “J.O.N.A.S.” en een tv-film “Camp Rock”. Hiervoor is wel nog geen productiedatum vastgelegd maar Camp Rock zou in juni te zien zijn. Op de Disneymania-albums coveren de Jonas Brothers o.a. Poor Unfortunate Souls (The Little Mermaid), Kids of the Future (Meet The Robinsons), I Wan'na Be Like You (Jungle Book), …

No comments:

Post a Comment