Popular Post
Recent Post

Wednesday, August 27, 2008

Four Seasons en Disney

Walt Disney World Co heeft de verkoop afgerond van 298 hectare grond aan Four Seasons Hotels en Resorts voor de bouw van een hotel en een golfbaan voor het nieuwe luxe resort dat vorig jaar aangekondigd werd als onderdeel van de uitbreiding van Walt Disney World Resort.

Op het stuk grond dat langs de noordoostelijke grens van Walt Disney World gelegen is, zal het Four Seasons Hotel Residence Club met 445 kamers gebouwd worden en een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, alsook een aantal vakantiewoningen. WATG (Wimberly Allison Tong & Goo) is de architect van het hotel. Vandaag is van het hotel een eerste schets vrijgegeven.

Dit is een project waarmee we graag in verband worden gebracht." zei Scott Woroch, executive vice president, development, Four Seasons Hotels en Resorts. "Een familievakantie waar men nog vaak aan denkt zijn heel belangrijk voor onze gasten en we zijn dan ook heel enthousiast over de samenwerking met Disney voor dit unieke concept in Centraal-Florida."

"Dit is een belangrijke mijlpaal voor een project dat onze onderneming in staat zal stellen om een groter marktaandeel in de luxe reismarkt te krijgen." zegt Meg Crofton, president van Walt Disney World Resort. "Deze eerste samenwerking tussen Walt Disney World Resort en Four Seasons Hotels en Resorts zal leiden tot het aanbieden van een familiereisbestemming met wereldklasse dat een uitzonderlijke service garandeert wat de gasten van zowel Walt Disney als van Four Seasons Hotels en Resorts verwachten.

Het project werd reeds in maart 2007 aangekondigd. Met de bouw van het hotel zal men waarschijnlijk begin volgend jaar starten en de opening van het hotel is voorzien in 2012. Het project zal in fasen verlopen en dit in de komende 8 à 10 jaar.

No comments:

Post a Comment