Popular Post
Recent Post

Thursday, October 23, 2008

Audities

Het personeelsbestand van Disneyland Resort Parijs zal weer wat aangevuld worden. Er staan weer een aantal audities voor DLRP op stapel. Er zijn audities voor de characters, voor de shows en voor de nieuwe attractie Playhouse Disney. We zetten alles eens op een rijtje :

Op 29 oktober 2008 en op 25 januari 2009 om 10 uur zijn er audities voor Disneycharacters, characters voor de parades en Look-alike characters. Op 29 oktober 2008 gaan de audities door in The Urdang Academy, The Old Finsbury Town Hall in Londen en op 25 januari 2009 in Leeds, Yorkshire Dance, St. Peters Square 3.

Wie solliciteert voor de job van een Disneycharacters brengt de Disneycharacters tot leven tijdens meet and greets in Disneyland Resort Parijs. Men is op zoek naar enthousiaste mensen die deel willen uitmaken van de magische wereld van Disney. Er is geen ervaring vereist.

Heb je enig gevoel voor ritme en heb je een basiskennis van dans, dan kan je deel uitmaken van de dansers in de parades als Parade Performer.

Character Look-alikes zijn de Disneyprinsen en Disneyprinsessen die in de verschillende shows, meet and greets en parades te zien zijn.

Om in aanmerking te komen voor één van deze audities speelt de lengte geen rol. Men kan een contract van onbepaalde duur of bepaalde duur (minimum 2 maand) krijgen met startdatum tussen november 2008 en mei 2009 (audities 29 oktober 2008) en tussen februari 2009 en augustus 2009 (audities 25 januari 2009). De kandidaten moeten minimum 18 jaar oud zijn.

Het loon bedraagt 1326 € bruto/maand voor de job van character en 1539€/maand wanneer je zowel de rol van Character/Parade Performer als Face Character vertolkt.

Breng je paspoort en cv mee naar de auditie. Draag comfortabele kleding zodat je wanneer men je dat vraagt, kan bewegen en/of dansen. De geslaagde kandidaten zullen gevraagd worden om nog een interview te doen in de namiddag.

Wie niet op deze auditie aanwezig kan zijn, kan altijd een CV met foto naar het volgende adres sturen zodat men in de toekomst eventueel een beroep op je kan doen : Disneyland Resort Paris - Character and Parade recruitment - Bâtiment Merlin - B.P 100 - 77777 Marne-la-Vallee Cedex 4 (France) of per mail : dlp.casting.parade@disney.com.

Op 4 november 2008 zijn er audities voor dansers die in Disneyland Resort Parijs aan de slag kunnen en deze gaan door in de Debbie Reynolds Studios, Lankershim Blvd. 6514 in Hollywood, Californië.

Men is op zoek naar dansers voor de shows “High School Musical On Tour !” , “It's Party Time...with Mickey and Friends” en “It's Dance Time...in Discoveryland".

High School Muscial on Tour
- kennis van streetdance / hiphop
- een tienerlook hebben voor de rol van een 16-19 jarige jongen.
- Basketball kunnen spleen is een pluspunt voor jongens

It's Party Time... with Mickey and Friends
- kennis van klassieke en jazz-technieken

It's Dance Time... in Discoveryland
- kennis van klassieke en jazz-technieken
- kennis van Hiphop/street Dance is een pluspunt

Op 5 november zijn er ook in Californië audities voor zangers voor High School Musical voor de show in de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Parijs.

Er zijn audities voor een jongen en een meisje die de rol van een 16-19 jarige moeten vertolken.
Vereisten : alle nationaliteiten zijn welkom, de kandidaten moeten minimum 18 jaar oud zijn. Er wordt gevraagd om een popsong en een liedje van Disney Channel of van de High School Musical films voor te bereiden.

Nog op 5 november 2008 zijn er audities voor de nieuwe attractie in de Walt Disney Studios in Disneyland Resort Parijs namelijk Playhouse Disney. Ook hiervoor is men op zoek naar zangers. Deze audities gaan door in de Debbie Reynolds Studios in Californië.

Men is op zoek naar een jeugdige en energieke mannelijke en vrouwelijke zanger die kan acteren en zingen in de show "Playhouse Disney Live on Stage!"

Kandidaten moeten tweetalig Engels-Spaans zijn, een tienerlook hebben maar ook over een sterke persoonlijkheid beschikken. Natuurlijk moet men goed kunnen zingen en toch wat dans in zijn lijf hebben. De meisjes moeten beschikken over een zoete, hedendaagse popstem, de jongens over een hedendaagse tenor-popstem.

Men krijgt een contract van onbepaalde duur vanaf 27 februari 2009.

Op 7 november en 8 november 2008 zijn er dan weer audities voor de Face Character Look-alikes in respectievelijk op 7 november in Disneyland Resort – Team Disney Anaheim - 700 W. Ball Rd. Anaheim en op 8 november in de Debbie Reynolds Studios.

No comments:

Post a Comment