Popular Post
Recent Post

Wednesday, October 22, 2008

Halloween in Disney Village

De periode van Halloween heeft heel wat verrassingen in petto voor de bezoekers van Disneyland Resort Parijs. Er is niet alleen de speciaal Halloweenavond in het Disneyland Park maar verschillende monsters veroveren Disney Village tussen 24 oktober en 5 november 2008. Heksen, duivels, trollen en andere griezels zullen ronddolen in Disney Village om groot en klein in de juiste stemming te brengen.

Op de speciale Halloweenavond (31 oktober) kunnen monsters en griezels onverwachts opduiken in Disney Village en in de restaurants om de gasten te entertainen.

In Billy Bob’s wordt tijdens een duivelse liveshow de bezoeker met de beste vermomming verkozen en beloond. Na de show volgt nog een concert en is er live DJ-entertainment tot 2 uur. Ook in de Sports Bar zal een DJ de avond opvrolijken.

De nacht van Halloween worden de bezoekers uitgenodigd om in hun Halloweenkostuum de avond af te sluiten in Discotheek Hurricanes. Je weet immers nooit wie je zal ontmoeten op de dansvloer die er voor de gelegenheid spookachtige uitziet.

No comments:

Post a Comment