Popular Post
Recent Post

Tuesday, February 24, 2009

Welsh Festival

Net zoals vorig jaar is er ook dit jaar een Welsh Festival in Disneyland Resort Parijs.

In het weekend van 6 tot 8 maart 2009 nodigt Disneyland Resort Parijs iedereen uit om samen met de Disneycharacters St. David's Welsh Festival te vieren.

Mickey en Minnie trekken hun mooiste Welsh-themed outfit aan terwijl het Disneyland Park en Disney Village zich zullen laten inspireren door het land van de groene valleien om de ganse familie een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

Het beste van Wales komt tot levend in de magie van Disney met muziek en dans, cultuur en ambachten. Het Welsh gevoel stijgt door de aanwezigheid van een traditioneel Welsh koor, kinderen kunnen hun gezicht laten beschilderen en er is natuurlijk vuurwerk !

De lucht in Disneyland Resort Parijs zal gevuld zijn met Welshe liedjes en de onontbeerlijke dansen. Van het Disneyland Park waar zowel volwassenegroepen als jeugdamateurgroepen zullen zingen en dansen als onderdeel van de Disney Magic Music Days tot aan Disney Village waar kunstenaars, folkloredansers en moderne pop- en rockgroepen aan het werk zullen zijn. Op verschillende locaties zal men deze aan het werk kunnen zien. Op vrijdag 6 maart is er een (te betalen) optreden van Michael Jones in Billy Bob's Country Western Saloon.

Een mannenkoor uit Wales zal op vrijdag en zaterdag een heel repertoire aan traditionele en populaire liedjes vertolken aan het kasteel van Doornroosje.

Disney Village verwelkomt ook een Welsh Food and Craft markt waar men terecht zal kunnen voor traditionele Welshe wijn, juwelen, aardewerk en Schotse, geruite wollen stof. Men krijgt er eveneens de kans om kennis te maken met andere traditionele ambachten.

Op zaterdag 7 maart zorgt een spectaculair vuurwerk in de nationale kleuren rood, wit en groen boven het Kasteel van Doornroosje voor een fantastische finale van de dag.

No comments:

Post a Comment