Popular Post
Recent Post

Sunday, May 31, 2009

Halloween- en Kerstseizoen 2009

Terwijl iedereen nog volop verlangt naar de zomer, is men in Disneyland Parijs al volop bezig met de voorbereidingen voor het Halloween- en Kerstseizoen.

Van 3 oktober tot en met 1 november 2009 wordt Disneyland Parijs weer het griezeligste plaatsje op de wereld. De Disneyschurken nemen het park voor een tijdje over. Net zoals vorig jaar is er dit jaar ook weer op verschillende avonden de “Mickey's not so scary halloween party”. Fantasyland wordt op 9, 16, 23 en 27 oktober 2009 omgetoverd in een ‘not-so-scary’ Halloweenland. Voor Mickey’s Not-So-Scary Halloween Party dient men wel nog kaartjes apart te kopen.

Traditioneel is er op 31 oktober de Disney's Halloween Soiree wat het hoogtepunt van Disney’s Halloweenseizoen is. Ook hiervoor dient men kaartjes apart te kopen.

Ook de datum voor het kerstseizoen is reeds bekend : van 8 november 2009 tot 6 januari 2010 wordt het Disneyland Park in de kerstsfeer ondergedompeld. Het kasteel krijgt terug zijn ijzige look, er valt terug sneeuw in Mainstreet USA en je kan er de kerstman ontmoeten.

Dank aan Café Mickey voor de kerstfoto's.

No comments:

Post a Comment